9 Ocak 2009 Cuma

Pediped™ geldi hoş geldi!

Minik ayakların dostu Pediped Türkiye'de !

Amerika’nın ünlü çocuk ayakkabı markası ve Hollywood Yıldızları'nın tercihi Pediped™, artık Türkiye’de!

Amerika Ayak Sağlığı Uzman Doktorları Derneği tarafından ayak sağlığını geliştiren özellikleriyle Kabul Belgesi alan, bilinçli annelerin ilk tercihi Pediped™, hem rahat hem şık ayakkabılarıyla 45 ülkeden sonra Türkiye’de de satışta.

Anneler, tek elle bile giydirip çıkarabildikleri ve çocuklarının da severek giydiği Pedipedler'e bayılıyorlar.

Hem ev içinde hem de dışarıda rahatlıkla giyilen Pediped™, yumuşak tabanlı, esnek ve çocukların emekleme, yürüme ve daha sonraki dönemlerine kadar olan ayak gelişimlerini destekleyecek şekilde tasarlanmış.

İlk adım ayakkabılarında dünyanın en iyi markalarından biri olan Pediped, en iyi kalite eko deriden yapılıyor ve çocuğunuzun sağlığına zarar verebilecek hiçbir toksik madde içermiyor.

Pediped'in müdavimleri listesinde tüm Hollywood anne babaları var. Annelerimizden bir kaçı: Angelina Jolie, Julia Roberts, Britney Spears, Christina Aguilera, Sharon Stone, Liv Tyler, Heidi Klum, Courtney Cox, Denise Richards, Brook Shields.

Güzel yıldız Halle Berry, Pediped™ için "Doğru ayakkabı çok önemli. Pediped ayakkabıları bebeklerin hassas ayaklarına sağladığı mükemmel destek ve şık stilleriyle çok başarılı tasarlanmış. Ben bile giyerdim." diyor.

50’den fazla çeşidiyle Türkiye'ye giren marka, şu an için İstanbul’da İstinye Park AVM’de Jujube, Bağdat Caddesi'nde Kidswalk, Kanyon’da Pili Carrera,Flyinn AVM'de Naturino, Ankara’da Panora Karamela mağazalarında ve Türkiye'nin her yerinden ulaşabileceğiniz www.pedipedturkey.com web sayfasında satışa sunuluyor. Ayakkabı fiyatları 89YTL. - 129YTL. arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder